Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέι Άλεν: «Καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών είναι ο Ρέτζι Μίλερ και όχι ο Στέφεν Κάρι»

Share

Ο Ρέι Άλεν δήλωσε πως ο άλλοτε θρύλος των Ιντιάνα Πέισερς είναι ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τον Ρέι Άλεν ως τον καλύτερο σουτέρ όλων των εποχών. Ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του δεν φαίνεται πως ασπάζεται αυτό τον χαρακτηρισμό. Συγκεκριμένα ο ίδιος με δηλώσεις του στο CBS Sports χαρακτήρισε τον Ρέτζι Μίλερ ως τον καλύτερο σουτέρ όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος γκαρντ μίλησε για τον σούπερ σταρ των Ουόριορς, Στεφ Κάρι και τον θρύλο των Ιντιάνα Πέισερς, υποστηρίζοντας πως ο Μίλερ άλλαξε τον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ.

«Ο Στεφ έχει περισσότερο την μπάλα στα χέρια του. Είναι ένας γκαρντ με σουτ. Έχει μια διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι. Είναι ένα εξαιρετικός χειριστής της μπάλας. Είναι διαφορετικό να χειρίζεσαι την μπάλα και διαφορετικό να βγαίνεις από τα σκριν. Ο Ρέτζι έπαιζε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Ήταν κάποιος που πάντα παρακολουθούσα όσο έπαιζα. Εκτελούσε άριστα τις δουλειές που αναλάμβανε. Ο Ρέτζι Μίλερ είναι ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών. Άλλαξε δραματικά τον τρόπο που παίζουμε και χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ο τρόπος που σήμερα παίζουν οι σουτέρ», ανέφερε.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *