Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας : “Πάει για 25/2 στους Ζωσιμάδες το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός”

Share

Ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/02), διότι ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος, έπραξε το αυτονόητο, βλέποντας την κατάσταση “βούρκου” στην οποία είχε περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος στους “Ζωσιμάδες” και δεν ξεκίνησε ποτέ το ματς, για να μην ρισκάρει κάποιο σοβαρό τραυματισμό των ποδοσφαιριστών.

Ορίστηκε χθες το απόγευμα (11/02) και ο αγώνας της Δευτέρας (15/02) ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Περιστερίου, καθότι το γήπεδο των Ιωαννίνων θα είναι απολύτως ακατάλληλο (και πάλι) για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Το πιο πιθανό σενάριο που έχει ήδη συζητηθεί , είναι να οριστεί ο πρώτος προημιτελικός τη μεθεπόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση το ματς δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη (24/02), διότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (και δεν μεσολαβεί το 48ωρο που απαιτεί το άρθρο 22, παρ. 3α του ΚΑΠ), ενώ στην ομοσπονδία, δεν θέλουν να πάνε πιο πίσω χρονικά, όλες τις ρεβάνς του Κυπέλλου.

Ο πρώτος προημιτελικός θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν το διήμερο 2-4 Μαρτίου, διάστημα που έχει οριστεί να διεξαχθούν οι δεύτεροι προημιτελικοί και η 25η Φεβρουαρίου δείχνει να είναι αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη ημερομηνία.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *