Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Αχλι – Παλμέιρας: Με “άδεια χέρια” έφυγε ο Φερέιρα

Share

Η Αλ Αχλι έφυγε νικήτρια στο παιχνίδι με την Παλμέιρας (3-2 πεν.) του Αμπέλ Φερέιρα, κατακτώντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Λίγες ώρες πριν τον τελικό της Μπάγερν Μονάχου και Τίγκρες, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, Παλμέιρας, δεν κατάφερε να κερδίσει στην διαδικασία των πέναλτι την Αλ Αχλι (3-2). Ο πρώην παίκτης του Ιωνικού, Πίτσο Μοσιμάνε, οδήγησε την ομάδα του στην δεύτερη κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, μετά το 2006.

Ο αγώνας δεν είχε κάτι να ζηλέψει από τον μεγάλο τελικό, αφού είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή ανήκε στους τυπικά γηπεδούχους, με τον Αλ Σουνάγια να στέλνει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι (26′). Ακολούθησε το σουτ του Ρόνι στο 33′, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Ελ Σανάουι. Στο 38′ ο Μαγκντί δεν βρίσκει καλά το σουτ και η μπάλα καταλήγει αουτ, ενώ η απάντηση είναι άμεση με την κεφαλιά του Ρόνι, που αποκρούει ο Ελ Σανάουι.

Η Αλ Αχλι ανοίγει το σκορ με τον Αζαγί στο 67′, όμως ο 25χρονος επιθετικός είναι εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώνεται. Επόμενη φάση στο 78′, με τον Ντι Πάουλα να βρίσκει χώρο, να σουτάρει, αλλά τελικά να αστοχεί. Η εξέλιξη δεν φέρνει κάποιο τέρμα, με το ματς να οδηγείται απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Ελ Σανάουι λέει “όχι” εις διπλούν και η Αλ Αχλι κερδίζει με 3-2 τον αγώνα.

Διαδικασία των πέναλτι

Μπενούν 1-0
Ρόνι Χαμένο

Ελσούλια Χαμένο
Αντριάνο Χαμένο
Μαρβάν Χαμένο
Σκάρπα 1-1
Χάνι 2-1
Γκόμες 2-2
Αζαγί 3-2
Φελίπε Μέλο Χαμένο

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *