Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν Μονάχου – Τίγκρες: Τα πήρε όλα και έφυγε

Share

Τον έκτο φετινό της τίτλο κατέκτησε η Μπάγερν Μονάχου, έπειτα απο την νίκη με 1-0 επι της Τίγκρες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων του Κατάρ.

Με ένα γκολ του Παβάρ στο 60′, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Τίγκρες στο “Education City Stadium” και έκανε δικό της το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Κατάκτηση νούμερο πέντε για την σεζόν 2019-20, μετά την Bundesliga, το Κύπελλο, το Σούπερ Καπ Γερμανίας, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το UEFA Champions League.

Με λίγες φάσεις ολοκληρώθηκε το ματς, με αυτές να ανήκουν όλες στους τυπικά γηπεδούχους. Ο Κίμιχ άνοιξε τον δρόμο για την γερμανική ομάδα στο 18′, ωστόσο οι διαμαρτυρίες για οφσάιντ από τους αντιπάλους βρήκαν σύμφωνους τους διαιτητή και VAR. Στο 34ο λεπτό ο Σανέ δοκίμασε μία βολίδα, με την μπάλα να σταματάει στην οριζόντια δοκώ.

Έπρεπε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο για να γίνει σημαντική ευκαιρία, με αυτή να ανήκει στον Παβάρ πού έκανε το 1-0 στο 60ο λεπτό. Όμως υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες από την Τίγκρες, αφού λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στον Γάλλο, βρίσκει το χέρι του Λεβαντόφσκι. Λίγη  ώρα αργότερα το δεύτερο δοκάρι της Μπάγερν με τον Τολισό, θα είναι και η τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Οι Βαυαροί ισοφάρισαν το ρεκόρ-ορόσημο της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με την κατάκτηση έξι τίτλων μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο (2009/2010).

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *