Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι : “Ο Τούχελ θέλει Χάλαντ για παρτενέρ του Βέρνερ”

Share

Η Τσέλσι μπορεί να δαπάνησε σχεδόν 250 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι ντύνοντας στα «μπλε» έξι καινούργιους ποδοσφαιριστές, ωστόσο όπως φαίνεται οι άνθρωποι των «μπλε» είναι διατεθειμένοι να βάλουν ξανά το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αποκτήσουν το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ , Έρλινγκ Χάλαντ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα και το Sky Italia, οι Λονδρέζοι έχουν θέσει τον Νορβηγό φορ ως τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο του καλοκαιριού. Μπορεί το συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 ωστόσο ουδείς πιστεύει πως ο ταλαντούχος φορ θα εξαντλήσει τη θητεία του εκεί.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα , σημαντικό ρόλο ενδέχεται να παίξει η παρουσία του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι αλλά και οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι ιθύνοντες των «μπλε» με την διοίκηση της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα με αυτή την μεταγραφή ο Τούχελ θέλει να απογειώσει το επίπεδο στην επίθεση της ομάδας και θεωρεί πως με την πιθανή άφιξη του Χάαλαντ θα μπορέσει και ο Βέρνερ να βρει ξανά τον εαυτό του, οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει την αξία του.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *