Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: “Αν η ΕΠΟ αποφασίσει αναδιάρθρωση, θα καταθέσουμε τα δελτία των ποδοσφαιριστών”

Share

Ο Αλέξης Κούγιας μετά το Δ.Σ. της Super League μίλησε για την απόφαση των ΠΑΕ να μην γίνει αναδιάρθρωση και «απείλησε» πως αν η ΕΠΟ δεν την δεχτεί, θα καταθέσουν τα δελτία των αθλητών.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ συγκεκριμένα τόνισε πως δεν πρόκειται να γίνει το πρωτάθλημα αν η ΕΠΟ αλλάξει την απόφαση όπως κι ότι η ομοσπονδία σχετίζεται με το ερασιτεχνικό και όχι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ιστορική απόφαση. Επιτέλους υπήρχε μια θέση υπευθυνότητας από τους ιδιοκτήτες και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ. Λάβαμε υπόψη το νόμο Αυγενάκη, το πρωτάθλημα δεν διακόπηκε αλλά ολοκληρώθηκε. Κάναμε αυτό που έλεγε η προκήρυξη, λάβαμε υπόψη αυτό που είχε θέση η κυβέρνηση και αποφασίσαμε με 13-1 ότι ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα δεν καταργούμε την προκήρυξή μας.

Είπαμε ότι αν η Ε.Ε. της ΕΠΟ παρανόμως δεν λάβει υπόψη την απόφασή μας, δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα θα καταθέσουμε τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα επανόδου. Η ομοσπονδία δεν έχει καμία δουλειά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά με το ερασιτεχνικό». 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *