Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα-Νάπολι: Ενδεχόμενο για αλλαγή έδρας

Share

Ανοιχτή υπόθεση είναι ακόμη το γήπεδο διεξαγωγής της ρεβάνς για των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Νάπολι, αν η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Βαρκελώνη χειροτερεύσει.

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει, τα προβλήματα όμως δεν έχουν σταματήσει. Στις 8 Αυγούστου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Νάπολι για τον ρεβάνς αγώνα για την «φάση των 16», όμως η έδρα είναι ακόμη αβέβαιη.

Αιτία είναι η κατάσταση της πανδημίας που βρίσκεται και πάλι σε έξαρση. Η Ισπανία όντας μια απ’ τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα παγκοσμίως, βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της UEFA ποίοι εξέφρασαν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του ματς στην Πορτογαλία, όπου θα γίνουν και οι προημιτελικοί.

Η Εβελίνα Κριστιλίν, μέλος του συμβουλίου της UEFA, δήλωσε «Το Γκιμαράες και το Πόρτο έχουν προετοιμαστεί για ένα τέτοιο Plan B και είναι έτοιμα για τέτοιες δύσκολες καταστάσεις Προς το παρόν, η απόφαση είναι να γίνει το ματς στο “Καμπ Νου”. Δεν ξέρω πότε λήγει η διορία, αλλά γνωρίζω το Plan B, επομένως η απόφαση θα παρθεί βάσει του τι θα πει η ισπανική κυβέρνηση».

Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς (25/02) στο «Σαν Πάολο» έληξε με 1-1, με τα γκολ των Μέρτενς και Γκριεζμάν.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *