Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολοσσός Ρόδου : “Χάλασε του Λόσον”

Share

Σχεδόν ενάμιση μήνας έχει περάσει μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Τάι Λόσον , και οι άνθρωποι του Κολοσσού δεν τον έχουν αντικρίσει ακόμα από κοντά. Ο 33χρονος γκαρντ παραμένει στην Κίνα λόγω προβλήματος με τη βίζα του, γεγονός που υποχρεώνει πλέον τον Ηλία Καντζούρη να αναζητήσει άλλες λύσεις για την περιφέρεια, εν όψει της επανέναρξης της Stoiximan Basket League σε δύο βδομάδες.

Οι άνθρωποι των “μπλε” είχαν δώσει πολλές νέες προθεσμίες για ερχομό του πρώην NBAer στη Ρόδο προκειμένου να λύσει τα γραφειοκρατικά ζητήματα που τον κρατούν στην ασιατική χώρα. Κι από την στιγμή που δεν σημειώθηκε κάποια πρόοδος, πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί πως ήρθε η ώρα για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Η 15πενθήμερη διακοπή της Basket League δίνει χρόνο στον Κολοσσό για να ψάξει καλύτερα στα ράφια και να βρει έναν καλό άσσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο αποκλεισμός της ομάδας από το Κύπελλο Ελλάδος φέρνει την μεγάλη προσοχή στο Ροδίτικο στρατόπεδο για είσοδο στα πλευ-οφς της Basket League.

 

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *