Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός : “Με απουσίες στους Ζωσιμάδες”

Share

Ο Λάζλο Μπόλονι άφησε εκτός αποστολής από τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”(11/02 , 15:00) τους Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Μολό, Καμπετσή , Διούδη (τελευταία στιγμή ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση) ενώ παράλληλα προφυλάσσει και τον Μπαρτ Σένκεφελντ λόγω της διάσεισης που υπέστη στο Περιστέρι.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε απ΄ τον Ρουμάνο head coach των πρασίνων για να δώσει λίγες ανάσες στους πρώτους τέσσερις απ΄ τα συνεχόμενα ματς που έχουν προέλθει και για να είναι πιο φρέσκοι για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (14/02 ,19:30) , για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ακόμη , θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ , οι οποίοι σιγά σιγά επανέρχονται μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία επιστρέφουν από τις τιμωρίες τους οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Χουάνκαρ και συμπεριλαμβάνονται οι: Χατζηγιαννάκης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας.

 

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *