Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκρέιαμ Σούνες για Φιλ Φόντεν:”Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή”

Share

Ο Γκρέιαμ Σούνες χαρακτήρισε τον Φιλ Φόντεν ως τον καλύτερο Άγγλο μέσο που υπάρχει αυτή τη στιγμή ενώ ο παλαίμαχος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Μάικα Ρίτσαρντς, τον συνέκρινε με τους Αντρέα Πίρλο και Αντρές Ινιέστα.

“Bλέπεις αυτό το νεαρό παιδί, η Αγγλία έχει μερικούς πολύ ποιοτικούς μέσους που έρχονται αλλά στην κορυφή του δέντρου είναι εκείνος. Υπάρχει ο Μάντισον, ο Γκρίλις, ο Μάουντ, αλλά αδιαμφισβήτητα είναι ο καλύτερος.

Είναι πολύ εύκολο να κοιτάξεις στο τελικό σουτ όμως όλα τα λεφτά είναι η κίνησή του, κουβαλάει με πολύ γλυκό τρόπο τη μπάλα. Αυτός ο νεαρός παίκτης είναι μεταξένιος, θαραλλέος, γρήγορος, οξυδερκής.

Απολαμβάνεις να τον βλέπεις”, τόνισε ο άλλοτε παίκτης και προπονητής της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες, με τον πρώην μπακ της Σίτι , Μάικα Ρίτσαρντς να συμπληρώνει:

“Μιλάω εδώ και καιρό για τον Φιλ Φόντεν, είναι εκπληκτικός. Μπορεί να παίξει στα αριστερά, στα δεξιά, ψευτοεννιάρι, μέσος, και είναι μόλις 20 ετών. Ο κόσμος μιλάει για τους Πίρλο και Ινιέστα αλλά τί παίκτης είναι ο Φόντεν τώρα”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *