Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oldschool Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε οροφή πούλμαν, πανηγύριζε το κύπελλο του Πανιωνίου (VIDEO)!

Share

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε στο MasterChef 5 για την ιστορική φωτογραφία στο πούλμαν του Πανιωνίου.

Τα «κυανέρυθρα» αισθήματα του λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε κατά την διάρκεια του MasterChef 5 μία από τις σημαντικότερες στιγμές του Πανιωνίου με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν 23 χρόνια, το 1998, κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον ίδιο άθελά του πρωταγωνιστή σε μια ιστορική φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα  ο κριτής του Master Chef, κατά τη διάρκεια μίας δοκιμής ενός πιάτου στο επεισόδιο της Δευτέρας προκλήθηκε από έναν διαγωνιζόμενο, ο οποίος του είπε ότι μπορεί να συναντηθούν κάποια στιγμή στο γήπεδο, με τον Κουτσόπουλο να του δίνει «πληρωμένη» απάντηση!

Όπως ανέφερε ο «θείος Λεωνίδας», στους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του τελικού στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, είχε ανέβει πάνω στο λεωφορείο που μετέφερε τους τότε Κυπελλούχους Ελλάδος, μια σκηνή που έχει αποτυπωθεί από τον φωτογραφικό φακό.

Στο 14.12, ο Κουτσόπουλος σε στιγμές παράνοιας.
«Έχεις δει μία κλασική φωτογραφία που κυκλοφορεί από το Κύπελλο του 1998 στην Πλατεία; Με έναν τύπο με κόκκινο μπουφάν που είναι πάνω στο πούλμαν;», με τον διαγωνιζόμενο να του απαντά: «Ξέρω πως είσαι κάπου εκεί κοντά» και τον Κουτσόπουλο να τον διορθώνει λέγοντάς του «όχι κάπου εκεί κοντά, εγώ είμαι αυτός πάνω στο πούλμαν».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *