Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ αουτ ο Ποκμπά με πρόβλημα στον μηρό

Share

Πάνω που είχε βρει τη φόρμα του, ο Πολ Πογκμπά τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Έβερτον και θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα, όπως επιβεβαίωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μετά από πολλά προβλήματα στην αρχή της περιόδου και επιπλοκές στη φυσική του κατάσταση λόγω κορονοϊού, ο Πολ Ποκμπά ατάφερε το τελευταίο δίμηνο να σταθεροποιήσει την παρουσία και την απόδοσή του στην Γιουνάιτεντ , κερδίζοντας και το βραβείο του πολυτιμότερου παιίχτη ομάδας για τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα, καθώς ο τραυματισμός του απο το ματς με την Έβερτον τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες.

«Είναι ένας τραυματισμός που θα πάρει μερικές εβδομάδες για να αποκατασταθεί. Έχει ήδη ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα και θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα, χωρίς, όμως, να πάρουμε κάποιο ρίσκο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γάλλου χαφ στις αναμετρήσεις με τη Σοσιεδάδ για τους «32» του Europa League (18-25/2).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *