Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφτασε Σκωτία ο Μπάρκας

Share

Στη Σκωτία έφτασε ο Βασίλης Μπάρκας για χάρη της Σέλτικ. Την Τετάρτη αναμένεται να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ένα βήμα πριν φορέσει τα πράσινα της Σέλτικ βρίσκεται ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται στην Γλασκώβη από το βράδυ της Τρίτης (28/07).

Δημοσίευμα στην «Scottish Sun» αναφέρει πως ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα πριν την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου του με την ομάδα των «καθολικών».

Το κόστος της μεταγραφής του Μπάρκα ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ και είναι πολύ πιθανό να πάρει ακόμη και την πρώτη του συμμετοχή στην πρεμιέρα της σκωτσέζικης Premier League κόντρα στη Χάμλιτον.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε με τη σειρά του στην «Daily Record» για τον διεθνή τερματοφύλακα: «Μπορώ να διαβεβαίωσω τους οπαδούς της Σέλτικ ότι είναι πολύ καλός και τον γνωρίζω γιατί δούλεψα μαζί του στην Εθνική ομάδα όταν ήμουν βοηθός του προηγούμενου προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη… Έχει όλα όσα θέλει ένας προπονητής από έναν τερματοφύλακα, σωστή σωματοδομή, καλός στον αέρα, έχει τεχνική και αυτό βοηθάει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όταν η ανάπτυξη ξεκινάει από τον τερματοφύλακα.»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *