Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στοπ» στο νικηφόρο σερί της Ατλέτικο από την Θέλτα!

Share

Η Ατλέτικο έφτασε σε μια ακόμη ανατροπή, όμως η Θέλτα αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Θέλτα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο Wanda Metropolitano, για την 22η αγωνιστική της La Liga.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν κι άλλο την διαφορά τους από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, καθώς βρήκαν στον δρόμο τους την μαχητική ομάδα του Εντουάρντο Κουντέτ.

Παρόλο που η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έφτασε σε μια ακόμη ανατροπή, με τον εξαιρετικό Λουίς Σουάρες να σκοράρει δις, αλλά ο Φερέιρα την πλήγωσε στο τέλος, βάζοντας τέλος στο φοβερό σερί 8 νικών.

Οι «κέλτες» είχαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 13′, με τον Μάγιο να βρίσκει τον Μίνα, ο οποίος με μια κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έκαναν το 1-1 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45′ με μια κοντινή προβολή του Σουάρες. Ο Ουρουγουανός ξαναχτύπησε με την έναρξη της επανάληψης, κάνοντας με τον ίδιο τρόπο το 2-2 στο 50′.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι λοιπόν, στο 90′ ο Φερέιρα πλήγωσε τους Μαδριλένους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Αυτή η ισοπαλία κράτησε την Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 βαθμούς, ενώ η Θέλτα βρέθηκε στην 10η θέση με 26 βαθμούς.

Κίτρινες: Φελίπε, Χιμένεθ -Ταπία, Σουάρεζ, Κουντέτ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε (46′ Τορέιρα), Χιμένεθ, Κοντόγκμπια, Γιορέντε, Κόκε, Σαούλ, Λόντι, Κορέα, Σουάρες

Θέλτα: Μπλάνκο, Κάρικολ, Μουρίγιο, Αραούχο, Μάλο, Ταπία, Νολίτο (69′ Σολάρι), Σουάρεζ, Μέντεζ, Μίνα (76′ Φερέιρα), Άσπας

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *