Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από ballboys σε ποδοσφαιριστές!

Share

Το bleacher report δημοσίευσε τέσσερις περιπτώσεις στις οποίες γνωστοί ποδοσφαιριστές «πιάστηκαν» από τον φωτογραφικό φακό ως ballboys!

Στην πρώτη περίπτωση διακρίνεται ο ταλαντούχος νεαρός παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, πίσω στο 2014 να θαυμάζει τον τότε παίκτη των «πολιτών» Στέβαν Γιόβετις και νυν παίκτη της Μονακό.

Στην δεύτερη φωτογραφία το ατόφιο προϊόν των ακαδημιών της Τσέλσι, Καλούμ Χάντσον Οντόι πανηγυρίζει μέσα από το γήπεδο ενώ επτά χρόνια μετά και όντας 20 ετών πλέον έχει ήδη τέσσερις γεμάτες σεζόν με τους «μπλε» (82 συμμετοχές και 13 γκολ μέχρι στιγμής).

Μετά βλέπουμε τον τότε πιτσιρικά Μπραχίμ Ντίαθ να χαμογελάει αντικρίζοντας τους Ίσκο και Καθόρλα τότε παίκτες της Μάλαγα. Ενώ μερικά χρόνια μετά ο Ντίαθ φορώντας την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αποτέλεσε συμπαίκτη του Ίσκο και μάλιστα πανηγύρισαν μαζί το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20! Ο Ντίαθ φέτος είναι δανεικός στη Μίλαν.

Τέλος ο πολλά υποσχόμενος αμυντικός Ματίας Ντε Λιχτ όντας τότε στις ακαδημίες του Άγιαξ φωτογραφήθηκε με τον Λουίς Σουάρεζ. Μερικά χρόνια μετά και αφού πήρε τα απαραίτητα εφόδια μαζί και αρκετά πρωταθλήματα με την φανέλα του «Αίαντα», μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Αντίθετα ο Σουάρεζ συνεχίζει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα την δεδομένη στιγμή με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *