Type to search

F1 Κεντρική

Ανανεώθηκε η συνεργασία Χάμιλτον – Μερσέντες!

Share

Θετικά έληξε το σίριαλ μεταξύ Χάμιλτον και Μερσέντες με τον Βρετανό πιλότο να συνεχίζει και το 2021 ως οδηγός της ομάδας.

Η αράχνη στον ιστό της! Με επίσημη ανακοίνωση της η Μερσέντες έκανε γνωστό πως ο Λιούις Χάμιλτον ανανέωσε την συνεργασία του με την γερμανική ομάδα για ακόμη έναν χρόνο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που οδεύω στην 9η σεζόν μου με τη Mercedes. Η ομάδα μας πέτυχε απίστευτα πράγματα ενωμένη και ανυπομονούμε να χτίσουμε την επιτυχία μας ακόμα περισσότερο, ενώ προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Είμαι εξίσου αποφασισμένος να συνεχίσω το ταξίδι που ξεκινήσαμε για να κάνουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να έχει μεγαλύτερη ποικιλία για τις μελλοντικές γενιές και είμαι ευγνώμων που η Mercedes έχει φανεί εξαιρετικά υποστηρικτική στο κάλεσμά μου για να αντιμετωπίσουμε το θέμα αυτό. Είμαι υπερήφανος που λέω πως αυτή την προσπάθεια θα την μεγαλώσουμε περισσότερο φέτος, ξεκινώντας ένα ίδρυμα που είναι αφοσιωμένο στην διαφορετικότητα και την συμπερίληψη ατόμων στο άθλημα. Είμαι εμπνευσμένος απ’ όλα όσα μπορούμε να χτίσουμε μαζί και δεν μπορώ να περιμένω να βγούμε ξανά στις πίστες τον Μάρτιο», δήλωσε ο 36χρονος οδηγός!

Δηλώσεις παραχώρησε και o διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής της ομάδας Τότο Βολφ: «Πάντα ευθυγραμμιζόμασταν με τον Lewis πως θα συνεχίζαμε μαζί του, αλλά η πολύ ασυνήθιστη χρονιά που είχαμε το 2020 σήμαινε πως η διαδικασία αυτή θα έπαιρνε κάποιο χρόνο. Μαζί, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την αγωνιστική σχέση για ακόμα μια σεζόν και να ξεκινήσουμε ένα μακροπρόθεσμο project ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην κοινή δέσμευσή μας για μεγαλύτερη διαφορετικότητα εντός του αθλήματος. Το ανταγωνιστικό ρεκόρ του Lewis βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά των κορυφαίων που έχει δει ο κόσμος στον αθλητισμό. Είναι ένας αξιότιμος εκπρόσωπος της φίρμας μας και των συνεργατών μας. Η ιστορία της Mercedes και του Lewis έχει γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας του αθλήματός μας τις τελευταίες 8 σεζόν και είμαστε πεινασμένοι για ανταγωνισμό και προσθήκη περισσότερων κεφαλαίων στην ιστορία μας», τόνισε.

Να υπενθυμιστεί πως ο Βρετανός πιλότος κατέκτησε το έβδομο πρωτάθλημα της καριέρας του το 2020 και μετά από διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *