Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κούμαν «άδειασε» τον Πικέ: «Δεν μας αδικούν οι διαιτητές»

Share

Οι ισχυρισμοί του Ζεράρ Πικέ για εύνοια της διαιτησίας προς την Ρεάλ δεν βρήκαν σύμφωνο τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πριν από λίγες μέρες, ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε έναν πολύ δημοφιλή youtuber, ανέφερε ότι «Το 85% των διαιτητών είναι φίλαθλοι της Ρεάλ, πως να μην σφυρίζουν υπέρ της;».

Φυσικά, αυτές του οι δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, με τον Ισπανό στόπερ των «μπλαουγκράνα» να κινδυνεύει με τιμωρία για δυσφήμιση του αθλήματος. Μάλιστα, ούτε ο προπονητής του συμφώνησε με τους ισχυρισμούς του, τονίζοντας ότι οι διαιτητές κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Αυτά είναι λόγια του Πικέ και μόνο. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για την φετινή σεζόν, όχι για το τι γινόταν τις περασμένες χρονιές. Σίγουρα υπήρχαν αρκετές αποφάσεις που ήταν εναντίον μας, αλλά δεν μπορώ να πω πως μας αδικούν οι διαιτητές. Είναι αποφάσεις τόσο των διαιτητών, αλλά και του VAR. Πάντα πίστευα πως οι διαιτητές είναι ειλικρινείς με όλους. Κάνουν το καλύτερο και δίνουν αυτό που βλέπουν και τίποτε άλλο».

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *