Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν – Κροτόνε 4-0: Στο… ρετιρέ με ιστορικό Ιμπραΐμοβιτς (vid)

Share

Με τον Ιμπραΐμοβιτς να φτάνει τα 501 γκολ σε επίπεδο συλλόγων και τον Ρέμπιτς να βάζει κι αυτός δύο, η Μίλαν καθάρισε την Κροτόνε  με 4-0 και επέστρεψε στην 1η θέση.

To παιχνίδι στο San Siro θα μπορούσε να ξεκινήσει με σοκ για τους γηπεδούχους, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Ουνάς (9′) και Ντι Κάρμινε (10′), αλλά γκολ δεν έγινε καμία. Ωστόσο, οι «ροσονέρι» τιμώρησαν τους αντιπάλους τους, όταν οι Ιμπραΐμοβιτς και Λεάο συνεργάστηκαν άψογα, για να τελειώσει τη φάση με το γκολ Νο500 στην καριέρα του -σε επίπεδο συλλόγων- ο Σουηδός (1-0).

Η Μίλαν πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και όταν επέστρεψε ήταν αποφασισμένη να κλειδώσει τη νίκη και το έκανε. Στο 64′,   Ερναντέζ μπήκε από αριστερά και γύρισε για τον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έκανε εύκολα το 2-0.

Τα πάντα, πλέον, είχαν κριθεί και από εκεί και πέρα ο Ρέμπιτς σ συνεργασία με τον Τσαλχάνογλου ανέλαβε να ανεβάσει το σκορ, στο 3-0 στο 69′, με κεφαλιά του Κροάτη μετά το κόρνερ του Τούρκου,  το 4-0 στο 70′ μπήκε με σουτ του Κροάτη από κοντά μετά το γύρισμα του Τούρκου από δεξιά.

Και κάπως έτσι, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήγε στους 49 βαθμούς, στο +2 από την Ιντερ και στο +7 από τη Γιουβέντους (ένα ματς λιγότερο).

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Κεσί (88’ Κρούνιτς), Μεϊτέ, Σαλεμάκερς (46′ Καστιγιέχο), Λεάο (62’ Τσαλχάνογλου), Ρέμπιτς (77’ Χάουγκε), Ιμπραΐμοβιτς (77’ Μάντζουκιτς).

Κροτόνε (Τζιοβάνι Στρόπα): Κόρνταζ, Τζίτζι, Γκόλεμιτς, Λουπέρτο, Ρίσπολι, Βούλιτς (78’ Πετριτσόνε), Μπενάλι (72’ Ενρίκε), Τζανελάτο, Περέιρα, Ουνάς (64’ Ριβιέρ), Ντι Κάρμινε (78’ Σίμι).

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *