Type to search

Κεντρική ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός – Βαζούτας 11-4: Εύκολη επικράτηση και 2/2!

Share

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με 11-4 της Βαζούτας και θέλει μία νίκη ακόμα για την πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Μία «ανάσα» από την πρόκριση στις “8” της Ευρωλίγκας στο πόλο γυναικών βρίσκεται ο εκπληκτικός Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκες» πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στον Γ’ Όμιλο της προκριματικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των Γυναικών, στη «φούσκα» της Όστια στη Ρώμη, καθώς επιβλήθηκαν άνετα επί της ουγγρικής Βαζούτας με 11-4.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης (είχε νικήσει χθες την Πάντοβα 10-7) και στον σημερινό βραδινό τελευταίο αγώνα της (Παρασκευή 5/2 στις 21.30) κόντρα στη διοργανώτρια Ρόμα, αναμένεται να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης, αλλά και την πρωτιά στον Όμιλο. Με τη Νις δεν θα αγωνιστεί αύριο Σάββατο, καθώς η γαλλική ομάδα αποκλείστηκε από τη LEN, καθώς παραβίασε το πρωτόκολλο για τον covid-19.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο ματς και έδειξε από την αρχή ποιος είναι το «αφεντικό». Πήρε νωρίς προβάδισμα, έφτασε τη διαφορά ακόμα και στα 6 γκολ (7-1), ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μπροστά με 7-2. Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Βαζούτας νικώντας 11-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΖΟΥΤΑΣ 11-4

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 1-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1 , Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 2 , Τορνάρου , Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2 , Σταματοπούλου.

ΒΑΖΟΥΤΑΣ (Ματτίας Πέτροβιτς):Ντοροσλάϊ, Φεκέτε, Κ. Φάρκας, Αλάξα, Τάκαξ, Τ. Φάρκας 2, Μίχαλι, Λέιμετερ 1, Γκουνγκούσι, Κέλε 1, Ν. Αλάξα, Γκέμες, Τοτ.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *