Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League : “Ο Πεπ πήρε θέση για τις δηλώσεις του Κλοπ”

Share

Την Τετάρτη (3/2) η Λίβερπουλ ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπράιτον με σκορ 0-1. Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ (7/2, 18:30) ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του ήταν κουρασμένη, εν αντιθέσει με τους Πολίτες που είχαν ξεκουραστεί δύο εβδομάδες, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

 

“Πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο, να προπονηθούμε, να ανακάμπτουμε και να χρησιμοποιούμε κάθε λεπτό για να προπονηθούμε. Δεν είχαμε διάλειμμα, η Σίτι είχε δύο εβδομάδες εξαιτίας του κορονοϊού. Είναι μία δύσκολη χρονιά. Δεν ήμασταν φρέσκοι για το παιχνίδι με την Μπράιτον” ανέφερε συγκεκριμένα ο Γερμανός προπονητής.

 

Φυσικά, τα λεγόμενα του Κλοπ δεν έμειναν αναπάντητα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο τεχνικός της Σίτι υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως ο Γερμανός προπονητής θα πρέπει να ξαναδεί το ημερολόγιο του.

“Όταν δω τον Γιούργκεν θα του πω πόσες εβδομάδες είχαμε ρεπό. Εξεπλάγην. Δεν νομίζω ότι είναι τέτοιου είδους προπονητής. Θα πρέπει να δει ξανά το ημερολόγιο. Ξέρει ότι δεν είναι αλήθεια. Ίσως είναι μία παρεξήγηση” τόνισε ο Πεπ.

 

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 4η θέση με 40 βαθμούς και απέχει επτά πόντους από την Μάντσεστερ Σίτι που είναι στην κορυφή και με αγώνα λιγότερο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει όπως είναι γνωστό στους τραυματίες : Γκόμεζ , Φαν Ντάικ , Μάτιπ,  Κεϊτά και Ζότα και περιμένει να δει αν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι οι Άλισον , Φαμπίνιο , Μανέ.

Απ την άλλη πλευρά  ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντε Μπρόινε και Ακέ. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σέρχιο Αγουέρο ο οποίος φέτος έχει περάσει 2 τραυματισμούς , ψυχολογικά προβλήματα(λόγω του χαμού του πεθερού του , Ντιέγκο Μαραντόνα) και κορονοϊό.

Κυριακή στις 18:30 λοιπόν τον μεγάλο ντέρμπι για την 23η αγωνιστική της Premier League , με τη Λίβερπουλ να θέλει μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει για το back to back.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *