Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA : “Κοντά στην απόσυρση ο Ματ Ντελαβεντόβα”

Share

Στα 30 του χρόνια, ο Ματ Ντελαβεντόβα έχει θεωρητικά αρκετά χρόνια μπροστά του μέχρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Για κακή του τύχη, όμως, είναι πλέον υπαρκτό το ενδεχόμενο να κρεμάσει σύντομα τα παπούτσια του καθώς σύμφωνα με το Athletic αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα από μια διάσειση που υπέστη στις 12 Δεκεμβρίου, στο πρώτο ματς της preseason.

Ο Αυστραλός πόιντ γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν μπορεί να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Είναι πια αρκετά πιθανό να αναγκαστεί να βγει στη σύνταξη καθώς έχει μακρύ ιστορικό διασείσεων εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου παιχνιδιού του. Ο Ντελαβεντόβα ήταν πάντα ένας γεμάτος ενέργεια αθλητής που δεν φοβόταν τα σκριν, δεν φοβόταν την επαφή, δεν φοβόταν τις βουτιές στο παρκέ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται τώρα σε μια δύσκολη κατάσταση.

Σε 434 αγώνες κανονικών περιόδων ο σκληροτράχηλος Αυστραλός γκαρντ έχει 5.6 πόντους από 41% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο και 84% στις βολές, μαζί με 1.8 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά 20.4 λεπτά συμμετοχής. Εχει παίξει στους Καβαλίερς και τους Μπακς(μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο), ενώ με την ομάδα του Κλίβελαντ αναδείχθηκε πρωταθλητής ΝΒΑ το 2016 στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *