Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa del Rey: “Τα ζευγάρια των ημιτελικών”

Share

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας, με την Μπαρτσελόνα να καλείται να αντιμετωπίσει την Σεβίλλη. Λεβάντε – Μπιλμπάο το άλλο ζευγάρι με φόντο τον τελικό της 17ης Απριλίου.

Ένα σπουδαίο ζευγάρι έβγαλε η κλήρωση των ημιτελικών του Copa del Rey το μεσημέρι της Παρασκευής, με την Μπαρτσελόνα -μετά από την πρόκριση σε ματς θρίλερ κόντρα στην Γρανάδα- να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεβίλλης για να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.

Στην ημιτελική φάση τα ματς θα είναι δύο και οι Ανδαλουσιανοί θα είναι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι, με το εντυπωσιακό να είναι πως Σεβίλλη και Μπαρτσελονα βρίσκονται σε ημιτελικά Copa del Rey για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα και συγκεκριμένα το 1919!

Όσον αφορά στο έτερο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, η Λεβάντε θα κοντραριστεί με την κάτοχο του ισπανικού Super Cup, Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας το πρώτο ματς στην έδρα της.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα και οι αγώνες ρεβάνς θα λάβουν χώρα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίο, με τις ημερομηνίες να μην έχουν ακόμα οριστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός θα γίνει στις 17 Απριλίου, δύο εβδομάδες μετά από αυτόν που είχε αναβληθεί το 2020 ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοθιεδάδ.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *