Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες για Μπαρτσελόνα: «Δεν το περίμενα ότι δεν με υπολόγιζαν»

Share

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως αυτή η εξέλιξη προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στον ίδιο.

Ο Ουρουγουανός άσος αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν τον υπολόγιζαν, όπως ανέφερε ο ίδιος και πήρε μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί συνεχίζει να είναι ο εαυτός του, σκοράρει συνεχώς και μάλιστα οδηγεί του «ροχιμπλάνκος» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σουάρες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero», αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι σχετικά με την φυγή του από τους «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Όταν μου είπαν ότι δεν με υπολογίζουν, ήταν δύσκολο, δεν το περίμενα. Ήταν δύσκολες στιγμές. Μου τηλεφώνησε ο Κούμαν και μου είπε ότι δεν με υπολογίζει. Η γυναίκα και τα παιδιά μου με είδαν να πηγαίνω λυπημένος στην προπόνηση. Τότε ήταν η ώρα να προειδοποιήσω τα παιδιά μου για την αλλαγή που θα έλθει. Κανείς από τους συμπαίκτες μου δεν κατάλαβε αυτήν την απόφαση. Δεν ήταν μόνο ο Μέσι που εξεπλάγη.

Μετά από αρκετές ημέρες θλίψης, αποφάσισα να γυρίσω σελίδα. Νέες προκλήσεις κι ένας σύλλογος που αγωνίζεται για σημαντικά πράγματα. Βρήκα ανθρώπους που ήθελαν να είμαι εκεί. Χαίρομαι που το γνωρίζω ότι με εκτιμούν. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν εύκολο να παίζεις στην Μπαρτσελόνα και να σκοράρεις 20 γκολ τη σεζόν. Αλλά δεν είναι εύκολο, υπάρχει πίεση».

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *