Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκρέμ Κονούρ στο SportReview: “Ο Πέλκας κάνει εξαιρετική σεζόν”

Share

Ο δημοσιογράφος Eκρέμ Κονούρ μίλησε στο SportReview, για την καταπληκτική πορεία που διανύει ο Δημήτρης Πέλκας στην Φενερμπαχτσέ.

Ο Δημήτρης Πέλκας πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στην Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με τους αριθμούς και τα Μέσα της Τουρκίας. Σε σύνολο 18 αγώνων, ο νεαρός επιθετικός έχει σκοράρει πέντε γκολ και έξι ασίστ. Ο 27χρονος διεθνής έχει κάνει το Twitter της γείτονος χώρας, να παραμιλά με τις αποδόσεις του στην πρωτοπόρο της Süper Lig.

Με αυτές τις επευφημίες μοιάζει να συμφωνεί και ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ:

“Ο Πέλκας είναι σε εξαιρετική σεζόν! Αυτό που πιθανολογείται με την άφιξη του Οζίλ, είναι να μεταφερθεί στα άκρα. Οι δύο παίκτες μαζί αρέσκονται στο να δημιουργούν ασίστ, oπότε ο αριθμός των γκολ και οι διεισδύσεις στην αντίπαλη περιοχή θα αυξηθούν.” ανέφερε στην συνεργασία του Έλληνα επιθετικού με τον Γερμανό.

“Αυτό που έχει σημασία στον Πέλκα, είναι το πόσο κοντά παίζει στην αντίπαλη εστία. Φυσικά παραμένει πολύ αποτελεσματικός και συμβάλλει στο σκορ, κυρίως όταν αγωνίζεται σε ρόλο δεκαριού. Έχει μεγάλη επιτυχία στις κάθετες μπαλιές, ενώ παράλληλα εμψυχώνει την ομάδα με την φιλοδοξία του. απάντησε για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Για το αν βρήκε κάτι αρνητικό στο παιχνίδι του ο Τούρκος ρεπόρτερ είπε: Παρά το γεγονός πως μόλις ήρθε στην ομάδα, εγκλιματίστηκε αμέσως. Δεν νομίζω να βρήκα πολλές αρνητικές πτυχές, απλά χρειάζεται καιρό θα έχει συνηθίσει πλήρως τόσο το ποδόσφαιρο της χώρας όσο και τους συμπαίκτες του. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσει στο 100% την απόδοση του.”

“Η Φενέρμπαχτσε έκανε καλές μεταγραφές από την αρχή της σεζόν, με μία και μόνο σκέψη. Το πρωτάθλημα! Τώρα καταφέρνει και κερδίζει στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως δεν παίζει το παιχνίδι που θέλει. Είναι μία ομάδα που θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα φέτος και αγωνίζεται για αυτό. Πιστεύω πως θα είναι η πρωταθλήτρια αυτής της σεζόν.” έκλεισε μιλώντας για το αν η ομάδα του 27χρονου, μπορεί να πάρει την Süper Lig.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *