Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: Καμία επαφή με Μάντσεστερ Σίτι ή Παρί Σεν Ζερμέν

Share

Ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα και πως περιμένει το τέλος της σεζόν για να αποφασίσει για το μέλλον του, μέσω διαρροής στην ιστοσελίδα «Goal».

Οι φήμες… «οργιάζουν για τον Λιονέλ Μέσι. Αυτό όμως δεν του αρέσει πολύ του ίδιου και φρόντισε μέσω της ιστοσελίδας «Goal» και του δημοσιογράφου Ρούμπεν Ουρία να διαρρεύσει ότι δεν έχει μιλήσει με Μάντσεστερ Σίτι ή Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και ότι θα περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Η συγκεκριμένη διαρροή θεωρείται βαρυσήμαντη, καθώς στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και ιστοσελίδα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έδωσε το καλοκαίρι την συνέντευξη με την οποία ανακοίνωσε ότι θα μείνει στους «μπαλουγκράνα», παρόλο που ήταν γωνστό πως ήθελε να αποχωρήσει.

Ο 33χρονος άσος αποφάσισε να προχωρήσει στην εν λόγω κίνηση, ώστε να βάλει τέλος στα διάφορα σενάρια,αλλά και τις δηλώσεις όπως αυτές του φίλου και συμπαίκτη του στην Εθνική Αργεντινής, Άνχελ Ντι Μαρία, ότι «υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Μέσι να έρθει στην Παρί».

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *