Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανησυχία για ενδεχόμενη επιστροφή του Μπέιλ λόγω Brexit

Share

Η Τότεναμ δεν φαίνεται να θέλει να κρατήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν έχει βρει ρυθμό στο Λονδίνο και στην Ρεάλ ανησυχούν για πιθανή επιστροφή του, που θα μπλέξει τα πράγματα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να… ξερφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ, δανείζοντας τον στο περασμένο καλοκαίρι στην Τότεναμ. Ωστόσο, παρόλο που ο Ουαλός αναδείχθηκε μέσα από την αγγλική ομάδα στην πρώτη του θητεία, σε αυτή είναι τουλάχιστον μέτριος, μετρώντας 1 γκολ σε 6 ματς στην Premier League.

Συνεπώς, οι «πετεινοί» δύσκολα θα θελήσουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και ο 31χρονος άσος κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη Βασίλισσα, στην οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, όμως λόγω Brexit όχι ως παίκτης από την Ευρωπαϊκή Ένωση που λογιζόταν μέχρι πέρυσι και αυτό περιπλέκει την κατάσταση.

Αυτό γιατί στην La Liga το όριο είναι τρεις παίκτες και οι Μαδριλένοι διαθέτουν ήδη σε αυτό τους Βινίσιους, Ροντρίγκο και Έντερ Μιλιτάο. Επιπλέον, θα επιστρέψουν και οι δανεικοί Κούμπο και Ρεϊνιέρ, με τον πιθανό γυρισμό του Μπέιλ να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, καθώς δεν θα έχει το παραμικρό δικαίωμα συμμετοχής.

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *