Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαπέτρου: «Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο»

Share

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το ντέρμπι των αιωνίων στη EuroLeague (05/02, 21:00) και στάθηκε στις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου για το ντέρμπι των αιωνίων:

Για τον Νέντοβιτς: «O Nέντο είναι πολύ σημαντικός για μας από πολλές πλευρές. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Όσοι είναι υγιείς πρέπει να δώσουν το 100%. Αυτά τα ματς είναι πολύ ιδιαίτερα, αυτά τα ντέρμπι. Πρέπει να παλέψουμε όλοι».

Για τη Βαλένθια και τον Προμηθέα: «Με τη Βαλένθια ήταν πολύ γεμάτη εμφάνιση. Όσο για τον Προμηθέα, αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ αν υπάρχουν μπασκετικοί Θεοί, αν υπάρχει κάρμα. Αξίζουν τα συγχαρητήρια στον Προμηθέα κερδίσαν δίκαια. Στο τέλος κάναμε ακριβώς ότι μπορούσαμε για να χάσουμε το ματς. Πρώτη φορά χάνω ένα τέτοιο παιχνίδι στην καριέρα μου. Δεν πρέπει να σταθούμε πολύ σε αυτό. Η ομάδα μας γενικότερα έχει μια ανοδική πορεία. Ο Μπέντιλ, ο Μήτογλου, ο Όγκουστ, ο Ουάιτ. Να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και σε αυτό το ματς».

Για τον τραυματισμό του: «Το γόνατο χρειάζεται μια διαχείριση. Δεν μπορείς να είσαι κατευθείαν στη φωτιά. Κάνω καλή δουλειά με τις θεραπείες και ο προπονητής κάνει καλή δουλειά στο πως το διαχειρίζεται για να είμαι φρέσκος».

Για την επίσκεψη στο ΣΕΦ: «Έχω προετοιμαστεί για αυτές τις καταστάσεις. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Είναι χωρις φιλάθλους το ματς, άρα θα έχουμε πιο φιλική παρουσία παρά άμα είχε κόσμο. Όμως δεν είναι τόσο σημαντικό αυτό και θα πρέπει να παίξουμε όλοι δυνατά.».

Για τον Ολυμπιακό και τον ρόλο του Παπαγιάννη: Στήνουν σε πολλές επιθέσεις 2 και 3 pick n roll για Σλούκα και Σπανούλη. Αυτό είναι κρίσιμο για τον Παπαγιάννη να μείνει κοντά τους και να μην δημιουργούνται προβλήματα μετά το pick n roll.  Στην επίθεση θα τον εκμεταλλευτούμε. Φέτος έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά. Από την καραντίνα και μετά δούλεψε στο γήπεδο και είναι κι αυτός έτοιμος να δώσει παραπάνω στην ομάδα.

Για τον Σλούκα: «Ο Σλούκας είναι από τους κύριους δημιουργούς. Κουβαλά τη μπάλα όχι μόνο για να σκοράρει αλλά και να δημιουργήσει για τους υπόλοιπους. Είναι σημαντικό να κάνουμε καλή δουλειά πάνω του, να τον περιορίσουμε»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *