Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκλήρωσε την πρόκριση στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ! (vid)

Share

Ο ΠΑΟΚ των πολλών αλλαγών δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα την Τετάρτη (3/2) στο Αλκαζάρ και επικράτησε και στον επαναληπτικό επί της ΑΕΛ με 1-2 και πήρε τον πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον επαναληπτικό του Αλκαζάρ, οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης και αμφιβήτησης στον αντίπαλο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέτυχε δύο γκολ με τους Τσιγγάρα και Κρμέντσικ, είχε δύο δοκάρια με τον Λάμπρου, ωστόσο η ΑΕΛ μείωσε με αυτογκόλ του Περέιρα, ενώ ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Σίντζι Καγκάβα.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό από την αρχή, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν θέαμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο, δημιουργήθηκαν φάσεις εκατέρωθεν, ενώ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 16′ από τον ΠΑΟΚ, με το σουτ του Λάμπρου που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία άνοιξε το σκορ. Στο 19′, ο Θεοχάρη Τσιγγάρας μετά από πολύ ωραία ντρίμπλα και συνεργασία του με τον Μουργκ, ο οποίος του επέστρεψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, πλάσαρε ωραία για το 0-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του νεαρού χαφ με την ανδρική ομάδα του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν την πίεση τους και ο Κρμέντσικ με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από κόρνερ του Νινούα, έκανε το 0-2. Οι «βυσσινί» προσπαθούσαν να αντιδράσουν και στο 39’, μετά από κόρνερ του Γιακιμόφσκι, ο Περέιρα με κεφαλιά έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Θεσσαλονικείς έριξαν το ρυθμό τους, ωστόσο ήταν εκείνοι που έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ με τον Λάμπρου στο 55′, ο οποίος είχε νέο καλό σουτ , το οποίο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 63’, ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε στην αναμέτρηση τον Σίντζι Καγκάβα, με τον Ιάπωνα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, ο Ιάπωνας σούπερ ήταν δραστήριος και η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του οργανώνοντας τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων, Στο 74’, ο νεαρός Κούτσιας, κάνοντας ωραία κίνηση άγγιξε το 3-1, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο λεπτο των καθυστερήσεων, ο Καγκάβα πλησίασε και στο πρώτο του γκολ, όμως ο Νάγκι τον νίκησε στο τετ-α-τετ, όπως έκανε δευτερόλεπτα αργότερα και στην προσπάθεια του Κούτσια από κοντά. Έτσι, το 1-2 έμεινε ως το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να σφραγίζει εύκολα την πρόκρισή του.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γκράουρ (Γλυνός 66′), Γκοτζαμανίδης (Κουσίνιο 62′), Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι (Μαϊδανός 82′), Μπεν Χατίρα (Μιλοσάβλιεβιτς 62′), Πινακάς, Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μουκάντζο (Νούνιτς 62′).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Περέιρα (Ροντρίγκο 46′), Τσιγγάρας, Νινούα, Μουργκ (Α. Ζίβκοβιτς 46′), Ουάρντα (Καγκάβα 62′), Λάμπρου (Βρακάς 79′), Κρμέντσικ (Κούτσιας 62′).

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *