Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης : “Στην αποστολή του Μάντζιου ο Μπρούνο με Αστέρα και ΑΕΚ”

Share

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Αστέρα αύριο (4/2, 17:15) στην Τρίπολη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κίτρινοι είχαν επικρατήσει των Αρκάδων με 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πρώτο ματς και έχουν ένα “γερό” αβαντάζ για τη σημαντική ρεβάνς στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του κανονικά τον νεοαποκτηθέντα απ τον Ολυμπιακό , Μπρούνο Φελίπε. Μέσα ο Μαντσίνι που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον οπίσθιο μηριαίο και φυσικά εντός αποστολής είναι και ο Κώστας Μήτρογλου που έκανε ντεμπούτο στο ματς πρωταθλήματος(ήττα 2-1) κόντρα στον Αστέρα το περασμένο Σάββατο(30 Ιανουαρίου).

Η αποστολή μετά την Τρίπολη θα μεταβεί στην Αθήνα για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (7/2, 19:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεα, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Κάτσε, Σάντε Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

 

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *