Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ιωνικός: Παίρνει Πατράλη, τέλος η σεζόν για Φουρλάνο

Share

O Ιωνικός θα αποκτήσει τον Παρτάλη, που φεύγει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, για να καλύψει το κενό του άτυχου Φουρλάνου.

Μετακομίζει από τη Ριζούπολη στη Νεάπολη… Ο Μανώλης Πατράλης  θα γίνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού, καθώς τα έχει ήδη βρει σε όλα με τους Νικαιώτες. Ο 23χρονος μέσος ούτως ή άλλως έψαχνε νέα ομάδα, μια είχε ειδοποιηθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης ότι δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Παράσχο, και θα ενισχύσει την ομάδα του Δημήτρη Σπανού για τη συνέχεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2.

Υπάρχουν όμως και δυσάρεστα νέα για τους Νικαιώτες , καθώς ο τραυματισμός του Σπύρου Φουρλάνου στη νίκη επί του Ο.Φ. Ιεράπετρας αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών. Συνεπώς, ο 27χρονος μεσοαμυντικός στάθηκε πολύ άτυχος και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει πως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας, έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, θα υποβληθεί την Τρίτη (9/2) σε χειρουργική επέμβαση στο Μετροπόλιταν, για την αποκατάσταση της ζημιάς. Ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα υπολογίζεται σε 6 με 7 μήνες.

Όλη η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στο πλευρό του Σπύρου Φουρλάνου, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και να έχει ταχεία ανάρρωση. Σπύρο, σε περιμένουμε ξανά κοντά μας!», αναφέρεται στην ενημέρωση του Ιωνικού.

Eπιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *