Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πήγε για δεύτερο χτύπημα στην Άρσεναλ με Νέλσον

Share

Μετά την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο Ολυμπιακός επιχείρησε και δεύτερο χτύπημα από την Άρσεναλ καθώς διεκδίκησε την ύστατη ώρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τον 21χρονο Άγγλο εξτρέμ, Νις Νέλσον.

Η κίνηση με την απόκτηση του Σωκράτη που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ ύστερα από 2,5 χρόνια στην Άρσεναλ λίγο έλειψε να μην ήταν και η μοναδική που θα έκαναν οι Πειραιώτες και θα ήταν συνδεδεμένη με το φημισμένο λονδρέζικο σύλλογο, μιας που στο παρά πέντε πήγαν και για ένα ακόμα deal με άρωμα Premier League.

Ο λόγος για τον Ρις Νέλσον, με τον 21χρονο Άγγλο εξτρέμ να μπαίνει στο στόχαστρο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για μία ακόμα ποιοτική λύση στα φτερά της επίθεσης και πληροφορίες από την Αγγλίας να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τους κανονιέρηδες για να πάρει τον νεαρό εξτρέμ.

Ωστόσο, παρά την προσπάθεια των ερυθρολεύκων να έρθουν σε συμφωνία με την Άρσεναλ, το deal δεν προχώρησε, με τον Νέλσον να αποτελεί επίσης στόχο ισπανικών και γερμανικών ομάδων, αλλά να παραμένει τελικά στο ρόστερ της ομάδας του Μικελ Αρτέτα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *