Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάδισμα πρόκρισης με Ρονάλντο για τη Γιουβέντους! (vid)

Share

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Coppa Italia έκανε στο Μιλάνο η Γιουβέντους, η οποία έφυγε νικήτρια από το «Τζουζέπε Μεάτσα» με 2-1 επί της Ίντερ.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας έχει η Γιουβέντους, κερδίζοντας με 2-1 την Ίντερ μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» το βράδυ της Τρίτης (2/2).

Στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων ο Λαουτάρο Μαρτίνες βρήκε δίχτυα στο 9′ κι έδωσε γρήγορο προβάδισμα στους «νερατζούρι», αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πήρε πάνω του κι έδωσε τη νίκη στη «Μεγάλη Κυρία», πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο.

Ισοφάρισε στο 26′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 35′ σημείωσε δεύτερο γκολ, δίνοντας έτσι προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Αντρέα Πίρλο εν όψει της ρεβάνς της 9ης Φεβρουαρίου.

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (85′ Πιναμόντι), Γιανγκ (Πέρσιτις 66′), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (Σένσι 85′), Βιδάλ (Έρικσεν 73′), Μαρτίνες, Σάντσες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αντρέα Πίρλο): Μπουφόν, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Αλέξ Σάντρο, Μπερναρντέσκι (Ντανίλο 69′), Μπεντανκούρ (Αρτούρ 76′), Ραμπιό, ΜακΚένι (Κιελίνι 90′), Κουλουσέβσκι, Ρονάλντο (Μοράτα 77′).

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *