Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός : “Όλοι μέσα για το ντέρμπι της Παρασκευής στο ΣΕΦ”

Share

Ο Όντεντ Κάτας μπορεί να υπολογίζει κανονικά και στον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος απουσίασε στα δύο τελευταία ματς με Βαλένθια και Προμηθέα Πάτρας. Ο Κουβανός ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Ισραηλινού προπονητή, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ενόψει του ντέρμπι.

Παπαγιάννης και Παπαπέτρου είναι 100% έτοιμοι και θα τα δώσουν όλα για το διπλό στο ΣΕΦ για να φέρουν και πάλι χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδο , μετά τη γκέλα με Προμηθέα.

Απ την άλλη πλευρά  ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες , πλην του τραυματία Κώστα Παπανικολάου που αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις απ την επόμενη βδομάδα. Η συμμετοχή του Σάσα Βενζέκοφ θεωρείταi αμφίβολη λόγω μικροτραυματισμού στο γόνατο αλλά στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι στο ότι θα είναι έτοιμος μέχρι την Παρασκευή. Νίκη μόνο ζητούν και οι ερυθρόλευκοι που θέλουν να παραμείνουν εντός της μάχης των πλέυ-οφς.

Παρασκευή 5 Φλεβάρη λοιπόν το ελληνικό ντέρμπι που όλοι περιμένουμε , για την 24η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *