Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ : “Πιθανό ντεμπούτο Καγκάβα με ΑΕΛ”

Share

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου»  συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς του 5-0 κόντρα στην ΑΕΛ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Σίντζι Καγκάβα στην αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς έκρινε ότι ο Ιάπωνας σούπερ σταρ του «Δικεφάλου» είναι σε θέση να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής με την «ασπρόμαυρη» φανέλα στη ρεβάνς του 5-0 επί της ΑΕΛ.

Ο Ουρουγουανός coach του ΠΑΟΚ άφησε εκτός απαοστολής για διαφορετικούς λόγους τους : Ελ Καντουρί , Βιεϊρίνια , Τζόλη , Σφιντέρσκι , Ινγκασον , Ζ. Ζίβκοβιτς , Αούγκουστο , και τον Αντόνιο Τσόλακ τον οποίο εδώ και καιρό δεν υπολογίζει.

Το σκορ του πρώτου αγώνα έχει κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση, αλλά ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΛ μόνο αδιάφορος δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση στο Αλκαζάρ προσφέρει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στους προπονητές να δουν στο γήπεδο παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ φυσικά ζητούμενο είναι και η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας ανεξαρτήτως προσώπων.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου» βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Καγκάβα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Κούτσιας».
Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *