Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: Τιμωρήθηκε με 6.000 ευρώ πρόστιμο από την Euroleague

Share

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε με δύο τεχνικές στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα έξι δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Η EuroLeague τιμώρησε τον Έλληνα τεχνικό με πρόστιμο ρεκόρ ύψους 6.000 ευρώ.

Την υπομονή της φαίνεται πως εξάντλησε η Euroleague στο πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τις δύο τεχνικές ποινές που οδήγησαν στην αποβολή του από την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρσελόνα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», καλείται να πληρώσει πρόστιμο της τάξης των έξι χιλιάδων ευρώ, καθώς διαμαρτυρήθηκε με πολύ έντονο ύφος σε σφύριγμα φάουλ που καταλόγισαν οι διαιτητές του Λιβιό Ζαν Σαρλ πάνω στον Κόρι Χίγκινς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόστιμο είναι το μεγαλύτερο που αναμένεται να πληρώσει προπονητής! Σε αντίστοιχη περίπτωση ο εκλέκτορας της Μπάγερν Μονάχου, Αντρέα Τρινκιέρι, τιμωρήθηκε με 3.500 ευρώ για την συμπεριφορά του στο «ΣΕΦ». Ενώ ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ιγκόρ Κοκόσκοβ, είχε πληρώσει 5.000 ευρώ για την αποβολή του στο «ΟΑΚΑ» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *