Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Ζλάταν!

Share

Έρευνα για πιθανή ρατσιστική συμπεριφορά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προς τον Λουκάκου, θα ξεκινήσει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου Μίλαν-Ίντερ.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική για το μεταξύ τους επεισόδιο στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας.

Ωστόσο, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να ξεκινήσει περαιτέρω έρευνα για το επεισόδιο μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.

Κι αυτό εξαιτίας των διαλόγων που ακούστηκαν και «καίνε» επί της ουσίας τον Ζλάταν στο φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Βέλγο φορ των «νερατζούρι», κατά τη διάρκεια του προημιτελικού αγώνα του Coppa Italia.

Μάλιστα, η αναφορά του Σουηδού σταρ σε χρήση βουντού προκάλεσε εντύπωση, και έκανε τους ειδικούς να ψαχτούν. Οι εκπρόσωποι της Μίλαν προφανώς, διέψευσαν ότι πρόκειται για κάποια ρατσιστική επίθεση στον Λουκάκου. Στη συνέχεια εξήγησαν ότι η αναφορά σε βουντού σχετίζεται με ένα περιστατικό που έγινε του 2018. Σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, ο Λουκάκου αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του τότε, με τα «ζαχαρωτά» λόγω ενός βουντού μηνύματος.

Ότι κι αν έχει γίνει, η ιταλική Ομοσπονδία  όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Αν κριθεί ότι ο Ιμπραΐμοβιτς  φέρθηκε ρατσιστικά εναντίον του Λουκάκου, τότε ο σούπερ σταρ της Μίλαν κινδυνεύει με «καμπάνα» που μπορεί να φτάσει έως και 10 αγωνιστικές.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *