Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τρέχει» για το ντέρμπι ο Βεζένκοφ

Share

Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου και με αμφίβολη τη συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Παρασκευής για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Έπειτα από την ήττα για την 13η αγωνιστική της Basket League από τον Προμηθέα,  ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός όπως δήλωσε και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραταχθεί σε αυτη την αναμέτρηση με μια τεράστια απουσία, αυτη του Κώστα Παπανικολάου, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού του Ολυμπιακού:

«Οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού, ο Βεζένκοβ πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμος, ο Παπανικολάου δεν θα είναι, ο Σπανούλης είχε κάποιες ενοχλήσεις, ο Σλούκας έχει παίξει πάρα πολύ, ο ΜακΚίσικ έπαιξε στα πρώτα λεπτά.

Θα έχουμε μέχρι την Παρασκευή ευκαιρία για μερικές καλές προπονήσεις. Αυτά τα ματς είναι πάντα ξεχωριστά, είναι κρίσιμο, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Είμαστε νέα ομάδα, υπάρχει αναπροσαρμογή ρόλων. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, κάποια ματς τα χάσαμε στον πόντο, από ένα γλίστρημα, είναι κάτι που πραγματικά μας στενοχωρεί, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε Μπαρτσελόνα, Μιλάνο, Ζάλγκιρις, τα χάσαμε και δεν μπορούμε να κλαίμε, κοιτάμε μπροστά.»

Επιμέλεια: Νικήτας Λαμπρόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *