Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ Κεντρική

Volley League ανδρών: Επιστροφή Ανδρεάδη στον Ολυμπιακό, Χαντ στον Παναθηναϊκό, Φέι και Μαρούλης στον Φοίνικα

Share

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης  αναμένεται να επιστρέψει για τρίτη φορά στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός πήρε τον Στίβεν Χαντ, ενώ ο Φοίνικας Σύρου συμφώνησε με τον Θάνο Μαρούλη και τον Κουπόνο Φέι.

Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα για την Volley League Ανδρών και οι ομάδες που θα «κονταροχτυπηθούν» για τον τίτλο προέβησαν στις απαραίτητες διορθωτικές τους κινήσεις.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του έμπειρου πασαδόρου Δημήτρη Νικολάκη, είναι έτοιμος να εντάξει εκ νέου στο ρόστερ του, τον «αειθαλή» Ανδρέα Ανδρεάδη! Ο 39χρονος κεντρικός κουβαλάει τεράστια εμπειρία στις πλάτες του και αναμένεται να προσθέσει βάθος και ποιότητα στο κέντρο των «ερυθρολεύκων» στην τρίτη του θητεία με την φανέλα της Πειραϊκής ομάδας.

Την ίδια στιγμή, ο εκπληκτικός Φοίνικας Σύρου, που μετράει τρία στα τρία στα ντέρμπι που έχει δώσει, επικρατώντας με 3-2 του Ολυμπιακού (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) και με 3-0 του Παναθηναϊκού (εντός), θα ενισχυθεί με τους Θάνο Μαρούλη, αλλά και τον 25χρονο ακραίο Αμερικανό, Κουπόνο Φέι.

Τέλος ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν τέταρτο ξένο και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Καναδού ακραίου Στίβεν Ρόμπερτ Χαντ, που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Ο Στίβεν Χαντ είναι αδερφός του Τέιλορ Χαντ που αγωνίζεται στον Μίλωνα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *