Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκατούζο: «Τρώω χαστούκια δεξιά κι αριστερά»

Share

Ο Τζενάρο Γκατούζο ξέσπασε για την κριτική που δέχεται από τον ιταλικό Τύπο για την πορεία της Νάπολι , ρίχνοντας βέλη εναντίον του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο τεχνικός της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «παρτενοπέι» και τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν σενάρια ότι ο ιδιοκτήτης, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει έρθει σε επαφή με τους Μπενίτεθ, Αλέγκρι και Ματσάρι για να τον αντικαταστήσει.

Ο Γκατούζο μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος τόνισε ότι δεν μπορεί να δουλέψει όταν δέχεται τόσο σκληρή κριτική από το «περιβάλλον» της πόλης της και της ομάδας, ακόμα και μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος της υγείας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Νάπολι:

«Δεν είχα αμφιβολία για την απάντηση των παικτών. Αν είχα καλύτερα να πήγαινα σπίτι μου. Μου άρεσε το ματς σήμερα, γιατί το να παίζεις κόντρα στην Πάρμα δεν είναι εύκολο. Ακόμη και πέντε λεπτά πριν από το τέλος πιέζαμε ψηλά. Η Νάπολι είναι ζωντανή, σίγουρα μπορεί να βετιωθεί, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε με έναν μόνο επιθετικό; Τι μπορούμε περισσότερο να κάνουμε; Εάν η Ίντερ έχει εκτός τον Λουκακού και τον Λαουτάρο… τι θα συμβεί;

Τρώω χαστούκια δεξιά και αριστερά όλες τις ημέρες, λες και είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Η σχέση με τον πρόεδρο είναι καλή, αλλά έχω απογοητευτεί τις τελευταίες 15-20 μέρες καθώς έχει διαχειριστεί άσχημα την κατάσταση».

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *