Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Ολυμπιακό κι επίσημα ο Λαλά

Share

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος αριστερός μπακ, που πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/2) από τους «ερυθρόλευκους».

Ο 29χρονός πρώην, πλέον, μπακ της Στρασμπούργκ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους νταμπλούχους Ελλάδας και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.

Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *