Type to search

Athens Kallithea FC Super League 2 Απόλλων Σμύρνης ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Athens Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης 3-0: Θα το πάει μέχρι τέλους…

Share

Έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και η Athens Καλλιθέα επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης, τόσο εύκολα όσο δείχνει και το τελικό σκορ (3-0) και θα επιχειρήσει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την πρώτη θέση και την άνοδο στην Super League.

Τρία γκολ, καλή εμφάνιση και στο -2 ξανά από την πρωτοπόρο Κηφισιά. Ένα ιδανικό απόγευμα για την Athens Καλλιθέα, που επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Ελ Πάσο» για την 27η αγωνιστική της Super League 2. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε καλή μέρα και πήραν το τρίποντο με τέρματα των Λουκίνα (17’), Σαντάνα (24’) και Ματίγια (65’).

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Athens Καλλιθέα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αναζήτησε από νωρίς ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν το βρήκε στο 3ο λεπτό με τον Κότσαρη να σταματάει με το πόδι την προσπάθεια του Κυνηγόπουλου. Κατάφερε να προηγηθεί όμως, στο 17ο λεπτό, με τον Λουκίνα να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά μετά την εξαιρετική σέντρα του Κυνηγόπουλου.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων τους και έφτασαν σε ένα δεύτερο τέρμα, με τον Κυνηγόπουλο να σερβίρει εκ νέου, αυτή τη φορά για τον Σαντάνα (24’). Το πρώτο ημίχρονο κύλισε κατά αυτόν τον τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του, με τον Ματίγια να μην βρίσκει στόχο στην προσπάθεια του στο 34ο λεπτό.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος, αλλά γρήγορα η Athens Καλλιθέα εξασφάλισε την νίκη. Κέρδισε φάουλ μερικά μέτρα έξω από την περιοχή και ο Ματίγια πλάσαρε εύστοχα στην γωνία του Κότσαρη για το 3-0 (59’). Μοναδική ευκαιρία στο ματς για την ομάδα του Γιάννη Τάτση το δυνατό σουτ του Μουστακόπουλου στο 68ο λεπτό, που εξουδετέρωσε ο Βοσνιάδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Athens Καλλιθέα (Γ. Σίμος): Βοσνιάδης, Ευαγγέλου, Ματίγια, Ναμπί (Μπάμπης 78’), Σαντάνα (Τσιντώνης 78’), Βασιλούδης, Λουκίνας (Μπουλούλης 88′), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος, Βλάχος, Ντεμέτριους (Ιωαννίδης 56’).

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Τσαμούρης (Τάμπας 85’), Ντομίνγκες, Αναστασόπουλος (Μουστακόπουλος 46’), Πατάπης, Μωραΐτης, Φατιόν, Ερέρα, Χαλίμι (Μουστακόπουλος 46’), Καρίμ (Περέιρα 62’).

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like