Type to search

Aιγάλεω SUPERLEAGUE 2 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Hλιούπολη- Αιγάλεω 2-3: Διπλό με ανατροπή και βαθμολογική ανάσα για το Αιγάλεω

Share

Πολύ σημαντική νίκη  με σκορ 3-2 πέτυχε το Αιγάλεω απέναντι στην Ηλιούπολη για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ 2-1 υπέρ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με την ομάδα του Τίμου Καβακά να μπαίνει αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τη νίκη, κάτι που τελικά πέτυχε με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Μπαστιάνος.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πολύ εύστοχες καθώς στις τρεις πρώτες ευκαιρίες που δημιούργησαν, σημείωσαν ισάριθμα γκολ. Η Ηλιούπολη ευτύχησε να προηγηθεί στο 21ο λεπτό, όταν ο Τσαφταρίδης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Άντο, ο οποίος πλάσαρε ανενόχλητος μέσα από τη περιοχή και έκανε το 1-0. Το Αιγάλεω ισοφάρισε μόλις δύο λεπτά αργότερα. Ο Πεχλιβανόπουλος σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε, ο Πολίτης έδιωξε με δυσκολία και ο Κωστανάσιος απλά έσπρωξε τη μπάλα προ κενής εστίας ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 36′ οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμά τους. Ο Κωστούλας σέντραρε από τα αριστερά, ο Μπαστακός κινήθηκε πολύ ωραία στη πλάτη της άμυνας και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1, πετυχαίνοντας το 6 προσωπικό του γκολ τη φετινή σαιζόν.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ήθελαν οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Στο 50′ και στο 55′ το Αιγάλεω απείλησε με τους Κολλά και Μπαστιάνο, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Πολίτης μπλόκαρε σταθερά. Στο 61ο λεπτό όμως η ομάδα του Τίμου Καβακά ισοφάρισε σε 2-2. Ύστερα από φάση διαρκείας ο Μπαστιάνος σούταρε δυνατά μέσα από τη περιοχή, με το τερματοφύλακα της Ηλιούπολης να μην μπορεί να αντιδράσει. Η κυριαρχία του Αιγάλεω συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και ανταπεξέλθουν στη πίεση των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια το Αιγάλεω δημιούργησε τρεις καλές στιγμές, από το 81′ έως το 85΄, με τους Κολλά, Ραμίρεζ και Μπαστιάνος, οι οποίες περάσαν άουτ. Η λύτρωση όμως ήρθε στο 87ο λεπτό. Ο Πεχλιβανόπουλος έκανε το γύρισμα μέσα στη περιοχή, η μπάλα έφτασε στο Μπαστιάνο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, νίκησε τον Πολίτη και έγραψε το τελικό 3-2.

Το Αιγάλεω με αυτή τη νίκη έφτασε τους 30 βαθμούς και διατήρησε την απόσταση των 5 βαθμών που τη χωρίζει από τη Προοδευτική. Οι δύο τους θα δώσουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στις τελευταίες 4 αγωνιστικές (το Αιγάλεω έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική, οπότε έχει τρεις αγώνες να δώσει). Από την άλλη η Ηλιούπολη παρέμεινε στους 37 βαθμούς και στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης,4-2-3-1): Πολίτης, Ανδρέου, Ζιούλης, Τσαφταρίδης, Κωστόπουλος, Μπαξεβάνος (79′ Ντόι), Γκοτσούλιας, Κρέτση (71′ Δημητριάδης), Βασιλείου (71′ Τριανταφυλλάκος), Άντο, Μπαστακός

Αιγάλεω (Τίμος Καβακάς, 4-2-3-1): Σκαφίδας, Πεχλιβανόπουλος, Μπούσης (51′ Νικολακόπουλος), Καρατάσιος (63′ Σταματάκης), Φουρλάνος, Καμαρά, Κωστανάσιος (63′ Ραμίρεζ), Τσίτσαρης, Κολλάς, Βλαχομήτρος (75′ Παλτόγλου), Μπαστιάνος

Διαιτητής: Kωνσταντίνος Κεχαγιάς/ Βοηθοί: Νίκος Τριαντάφυλλος, Ρουσλάν Ισακοβίδης

Επιμέλεια: Ντίνος Μπέσσας