Type to search

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΠΑΓΟΣ

Ο Coach Κουρής στο sportreview.gr : Πετύχαμε την παραμονή! Ο Παπάγος είναι μεγάλος σύλλογος και πάει πάντα για τη νίκη!

Share

Το περασμένο Σάββατο ο Παπάγος απέδρασε με διπλό από την έδρα του πρωτοπόρου Τρίτωνα επικρατώντας με 94-102 στη παράταση και εξασφάλισε την παραμονή του στην Elite League!
Σε λίγα λεπτά ( 17:00/ απευθείας μετάδοση απο το webradio της ΕΟΚ) υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό στο ‘’Σαλούν’’ με στόχο τη νίκη και την διεκδίκηση πλασαρισματος στην 8αδα που οδηγεί στα playoffs ανόδου .

Ο αρχιτέκτονας των στρατηγών μας μίλησε για την τεράστια επικράτηση επί του Τρίτωνα και για τα συναισθήματα του για την παραμονή στην Α2 αλλά και για τα επόμενα 2 τελευταία παιχνίδια:

”Πετύχαμε σχεδόν 100 πόντους απέναντι στη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό λέει πολλά ! Μπράβο στον coach Μιχελάκο για το νεανικό σύνολο που έχει φτιάξει και τους εύχομαι καλή συνέχεια! Πιστεύω πως δίκαια θα φτάσει μέχρι το final 4 . Για εμας, τελειώσαμε με την υπόθεση παραμονή και έτσι μας έφυγε ένα μεγάλο άγχος ! Ο πρώτος στόχος επετεύχθη! Από εκεί και πέρα απομένουν δύο παιχνίδια και ο Παπάγος ως μεγάλος σύλλογος έχει στόχο να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Συνεπώς έχω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον βοηθό μου τον Μαρίνο τον Κωνσταντή για το scouting του που είναι εξαιρετικό ! Φυσικά και στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν ειδικά μετά το Πάσχα γιατί θεωρώ μάλιστα ότι αδικηθήκαμε  σε κάποια παιχνίδια όπως το Ψυχικό. Ο Παπάγος δεν είναι μικρός σύλλογος! Για αυτό πρέπει να μας σέβονται όλοι! Μπράβο και πάλι στους παίκτες μου οι οποίο παρά το μικρό μας μπάτζετ τα κατάφεραν εξαιρετικά ! Επί ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο τον Βούζα και τον Στέφανο τον Σολωμό γιατί είναι δύο παιδιά που ήταν οι πρώτοι δύο που πήρα όταν ήρθα στην ομάδα . Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι πριν δύο χρόνια και το φτάσαμε αισίως να ολοκληρωθεί σήμερα με την παραμονή μας στην Α2 !΄΄

Aπευθείας περιγραφή : https://www.basket.gr/webradio/

Επιμέλεια: Φωτεινός Τριγάζης 

Tags:

You Might also Like