Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ατρόμητος Πειραιά – Αε Θύελλα Κορυδαλλού

Share

Ατρόμητος Πειραιά – Αε Θύελλα Κορυδαλλού 7-1

Χαλαρή 7αρα για Ατρόμητο Πειραιά , θύελλα … οι Κορυδαλλιωτες

Ο Ατρόμητος Πειραιά σκόρπισε με 7-1 την

θύελλα Κορυδαλλού στο Σταύρος Μελισσούργος για την 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος με την έναρξη του αγώνα έδειξε τις προθέσεις του καθώς στο 10 ο Τζακσον με κεφαλιά εντός περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ του γηπεδούχους . Ακριβώς 10 λεπτά μετά , στο 20 ο Κοντάκος έκανε το 2-0 μετά από στατική φάση . Το γκολ αυτό έκανε τους φιλοξενούμενους να ανέβουν πολύ ψηλά , με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να βρουν 2 πανομοιότυπα γκολ στην αντεπίθεση από 2 ασσίστ του Κενδριστακη με αποδέκτη τον Κοντακο στο 24 και 33 αντίστοιχα . Στο 41 η θύελλα κατάφερε να βρει το γκολ της τιμής , όταν ο Ζίου σε φάση διαρκείας που προήλθε από στημένο χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εξουδετερομενο τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου . Το γκολ αυτό δεν άλλαξε το σκηνικό καθώς 2 λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των πρωτοπόρων της βαθμολογίας με τον Κοντάκο να βρίσκει το 4ο προσωπικό του τέρμα , με τον ίδιο μάλιστα τρόπο , στην αντεπίθεση .

Το 2ο ημίχρονο

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον Ατρόμητο να κατεβάζει ρυθμούς καθώς βρισκόταν μπροστά με 5-1. Ο χρόνος κυλούσε ήσυχα , μέχρι το 56 όταν μετά από σκληρά μαρκαρίσματα , “άναψαν” τα αίματα με λογομαχίες μεταξύ παικτών , διαιτητή και οπαδών . Ο προπονητής των φιλοξενούμενων αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Τζιτζικάκη , ο οποίος βρισκόταν στο επίκεντρο της “κοκορομαχίας” , με τον ποδοσφαιριστή του να κάνει φραστική επίθεση προς τους οπαδούς των γηπεδούχων, δημιουργώντας έτσι ένταση και στους οπαδούς των 2 ομάδων . Μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού ο Ατρόμητος βρήκε 6ο γκολ με τον Παπαδακη στο 74 με σουτ εντός περιοχής ενώ η τελευταία φάση έμελε να γίνει στο 83 όταν ο Τσάβος έγραψε το τελικό 7-1 με ευθύβολο δυνατό σουτ , κάνοντας τον διαιτητή να δώσει πρόωρη λήξη στο παιχνίδι .

Ο mvp

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο επιθετικός των γηπεδούχων , ο οποίος σκόραρε 4 φορές , και κατάφερε να παίζει στα 15 τέρματα τον Ηλιάδη του Καραβά που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του πίνακα των σκόρερ .

Ατρόμητος Πειραιά : Πολυχρονοπουλος, Παπαθανασιου , Χονδρουδακης Μαούνας , Στεφανής , Γκογκα , Κενδριστακης , Jackson , Δηλαβέρης , Κοντάκος , Τσετσώνης

Αλλαγές : Σοσάρι , Παπαδάκης , Ζαννής , Λίτσας , Τσόβος

Αε θύελλας Κορυδαλλού : Παραγκούλιας , Πατινιώτης , Ζαχαριάδης , Χουχουλης, Γκιόγκα , Γκιατης , Μαρλαφεκας, Ζίου , Απειάδης , Μηλιώτης , Τζιτζικακης

Αλλαγές : Σιδηρόπουλος , Ψαρράκης , Κυριακίδης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *