Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Α’ Ε.Π.Σ.Π Παντζιτζιφιακός – Ένωση Α.Α. Ρέντη 4-2 Ανατροπές, και τόπος στα νιάτα

Share


Η ομάδα του Παντζιφιακού υποδέχτηκε την Ένωση Α.Α Ρέντη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο της παραλίας Καλλιθέας.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να επιβάλουν κάθε μια στο δικό της παιχνίδι. Οι Ρεντιώτες το κατάφεραν, και είχαν τις πρώτες υποσχόμενες φάσεις για γκολ.

Κόντρα όμως στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με το γκολ του Κωνσταντίνου στο 13′. Οι «μπέμπηδες» της ένωσης αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να λυγίσουν , και έφεραν τα ματς στα ίσα λίγα λεπτά αργότερα με το γκολ του αρχηγού Διαμαντόπουλου στο 23′, μετά από πολύ καλή συνεργασία που έφερε τον νεαρό στράικερ σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους , με πίεση προς την αντίπαλη εστία και τελικές στο στόχο. Μέχρι το 43′ που ο ίδιος «δράστης» χτύπησε για δεύτερη φορά και έφερε την ένωση σε θέση οδηγού λίγο πριν την λήξη του Α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και έφεραν στα μέτρα τους το παιχνίδι. Έτσι κατάφεραν με τα δυο γκολ του Κωνσταντίνου στο 55′ και στο 69′ «Χατ-τρικ» να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ. Η εμπειρία του γηπεδούχων, σε συνδυασμό με την απειρία και την κούραση που έβγαλαν μέσα στις τέσσερις γραμμές οι φιλοξενούμενοι, έφερε και το τελικό 4-2 με τον Χρήστου να βάζει το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας ένα μοναδικό γκολ με δυνατό σουτ πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ:  Κραβαρίτης, Χρήστου(86′ Παλούκα), Κανελλόπουλος(46′ Άλι), Ρουμελιώτης(46′ Μαρκαζίνος), Γιαννακόπουλος, Παπαδούλης(90′ Τόλης), Τρίχας, Μήτσιος, Κωνσταντίνου(90′ Χατζηαρλαΐδη),

ΕΝΩΣΗ:  Συρίγος, Χουρδάκης(56′ Γκαγκώσης), Νουαλάλ, Πεπονούλας(76′ Λεονάρντο), Παλαχάρ, Πρέκας, Λεοντής, Σαλέμ, Μουρελάτος, Κηπουρός(66′ Καραμολέγκος), Διαμαντόπουλος.

Ετσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη και το τρίποντο της ομάδας του Παντζιτζιφιακού.


Επιμέλεια : Χρήστος Παπανικολάου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *