Type to search

CEV Challenge Cup ΒΟΛΕΪ Ολυμπιακός

Κουμεντάκης: «Μία στιγμή που κάθε αθλητής θέλει να ζήσει»

Share

Δηλώσεις στο Θοδωρή Δημόπουλο

Οι δηλώσεις του Ραφαήλ Κουμεντάκη, αμέσως μετά τη μεγάλη κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ από τον Ολυμπιακό.

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ξεχώρισε στην επιβλητική επικράτηση, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που έστειλε τον Ολυμπιακό…στα ουράνια, με την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ.

Με τον έμπειρο Έλληνα ακραίο να μας εκφράζει την ευτυχία του, στις δηλώσεις που μας παραχώρησε, αφότου έγινε η απονομή του τροπαίου.

Αναλυτικά:

«Πραγματικά δεν εκφράζεται με λόγια αυτό που συμβαίνει. Είναι μία μαγική στιγμή, μια στιγμή που κάθε αθλητής θέλει να ζήσει. Είναι τρομερό το συναίσθημα να παίζουμε με τόσο πολύ κόσμο. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, ήταν καταπληκτικός. Δεν περιγράφονται εύκολα με λόγια αυτές οι στιγμές και αυτά τα συναισθήματα. Νομίζω οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, τον προπονητή και το τεχνικό τιμ. Είναι ξεκάθαρα μία ομαδική δουλειά. Περάσαμε από αρκετές εύκολες και δύσκολές στιγμές, φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Κάναμε πάρα πολλά χιλιόμετρα για να φτάσουμε εδώ. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, που το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό είναι το πρώτο βήμα για κάτι μεγαλύτερο. Το μέλλον θα το μάθουμε αργότερα. Προς το παρόν είμαστε συγκεντρωμένοι στο ότι θα γυρίσουμε, σε λίγες μέρες, την προσοχή μας στην Ελλάδα και θα κυνηγήσουμε όλους τους τίτλους».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *