Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Bundesliga: “Τεσσάρα η Μπάγερν Μονάχου” – Σημαντικό τρίποντο για Λειψία

Share

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε άνετα με 4-1 επί της Χοφενχάιμ, ενώ σημαντική νίκη για την δεύτερη θέση πέτυχε η Λειψία ενάντι της Λεβερκούζεν (1-0). Τα αποτελέσματα για την 19η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε της Χοφενχάιμ με 4-1 στο “Allianz Arena“, την ώρα που το παιχνίδι έληξε με περισσότερες τελικές για τους φιλοξενούμενους. Το σκορ άνοιξε ο Ζερόμ Μπόατενγκ στο 32′, για να ακολουθήσει ο Μίλερ εννέα λεπτά αργότερα κάνοντας το 2-0. Ο Κράμαριτς μείωσε αμέσως (44′), ωστόσο δεν ήταν αρκετό, αφού ο Λεβαντόφσκι στο 57′ και ο Γκνάμπρι στο 63′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λειψία αύξησε την βαθμολογική της διαφορά στο +6 από την Λεβερκούζεν, με τις “Ασπιρίνες” να χάνουν με 1-0.Το γκολ που σχημάτισε το σκορ, πέτυχε με καταπληκτική προσπάθεια ο Ενκουκού στο 51ο λεπτό. Πλέον μοναδική “παραφωνία” της Λειψίας στο κυνήγι της 2ης θέσης παραμένει η Βόλφσμπουργκ, που νίκησε με 3-0 την Φράιμπουργκ και βρίσκεται τρείς βαθμούς πίσω. Από την άλλη η Ντόρντμουντ εκμεταλλεύτηκε την ήττα της “Λέβε” και την έφτασε στην κατάταξη, μετά το 3-1 επι της Αουγκσμπουργκ.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Bundesliga: 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *