Type to search

super league 2 SUPER LEAGUE 2 Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ATHENS KALLITHEA FC: 1-1 ΟΙ ΜΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ, ΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ.

Share

Το ΑΙΓΑΛΕΩ φιλοξένησε την ATHENS ΚΑΛΛΙΘΕΑ, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Betson Super league 2 και τον Β’ όμιλο στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».  Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον πολυπόθητο βαθμό της ισοπαλίας κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Σε ένα παιχνίδι, που και οι δυο ομάδες χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Athens Καλλιθέα κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντεμέτριους στο 22ο’ λεπτό με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Το Αιγάλεω, έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε, πίεσε τους φιλοξενούμενους ωστόσο δεν είχε κάποια ουσιαστική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Αντίθετα η Athens Καλλιθέα ήταν αυτή που απείλησε για να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 40ο’ λεπτό, αλλά ο Περδόμο νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σκαφίδα.

 

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους τελική στο 57ο’ λεπτό όταν ο Πολυχρόνης επιχείρησε σουτ, το οποίο πέρασε λίγα μέτρα άουτ. Η Καλλιθέα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σε υποδειγματική αντεπίθεση στο 67ο’ λεπτό δεν κατάφερε να πετύχει το 0-2 καθώς ο Σκαφίδας ήταν και πάλι εκεί να σταματήσει τους παίχτες τους Γιώργου Σίμου. Την φλυαρία των φιλοξενουμένων επιθετικά ή αν θέλετε, ο εκπληκτικός σήμερα Σκαφίδας Δημήτριος που απέκρουσε ακόμη τρία σουτ, με αποκορύφωμα το 93ο’ λεπτό όταν και βρέθηκε ένας εναντίον τριών. Τιμώρησε ο Χουάν Ματέα με μακρινό σουτ, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα.

 

Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλο το γήπεδο.

  Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε για το δυστύχημα στα Τέμπη.

 

Συνθέσεις

  ΑΙΓΑΛΕΩ: ΣΚΑΦΙΔΑΣ, ΜΠΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ, ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ, ΣΚΕΝΤΕΡΑΪ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ (ΚΑΜΑΡΑ 77’), ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ, ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ (ΧΟΥΑΝ ΜΑΤΕΑ 77’), ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ 65’) ΣΤΑΜΑΤΗΣ (ΚΟΛΛΑΣ).

  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.

 

  ATHENS KALLITHEA FC: ΣΤΡΕΖΟΣ, ΜΠΟΥΛΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΔΟΜΟ (ΝΑΜΠΙ ΑΝΤΙΛ 58’), ΜΑΤΙΓΙΑ, ΚΥΡΓΙΑΣ, ΛΟΥΚΙΝΑΣ (ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ 83’), ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΜΠΤΟΥΝ ΡΑΜΑΝ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΝΤΕΜΕΤΡΙΟΥΣ.

  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΜΟΣ.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Παπαδόπουλος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *