Type to search

SUPER LEAGUE 2 Παναθηναϊκός Β ΠΑΟΚ Β' ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός Β’ – ΠΑΟΚ Β’ 1-4: Καταιγιστικός δικέφαλος, έριξε τεσσάρα στο τριφύλλι

Share

Εμφατικό πέρασμα από το ΟΑΚΑ σημείωσε ο ΠΑΟΚ Β’ επί του Παναθηναϊκού Β’ με 4-1, για την 14η αγωνιστική της Super League 2, και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βορείου ομίλου. Σε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 3-0, με γκολ των Μπράντονιτς (2′), Πανίδη (7′) και Γκορντεζιάνι (13′), ενώ το τριφύλλι μείωσε στο 16ο λεπτό με τον Ταβάρες. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81′ ο Χατζηστραβός.

Πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο μέρος είχε τρομερό ρυθμό και τρία γκολ με ισάριθμες τελικές προσπάθειες για τον ΠΑΟΚ Β’. Οι φιλοξενούμενοι, από το δεύτερο μόλις λεπτό, εκμεταλλεύτηκαν την υψηλή αμυντική γραμμή που παρέταξε η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου. Από γρήγορη εκτέλεση φάουλ στον άξονα, ο Μπράντονιτς βρέθηκε απέναντι στον Ξενόπουλο, τον απέφυγε και άνοιξε το σκορ. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και ο Μπιλάλ στο 5′ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ταλιχμανίδη.

Οι θεσσαλονικείς όμως αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι. Στο 7′ ο Μπράντονιτς, από εκτελεστής έγινε δημιουργός και μετά από υπέροχη ενέργεια «σέρβιρε» για τον Πανίδη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι βρήκε δίχτυα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν επικίνδυνη στους κενούς χώρους και εκδήλωσε άψογα τις αντεπιθέσεις της. Αυτό έγινε και στο 13′, με τον Πανίδη να στρώνει για τον Γκορντεζιάνι και εκείνον να γράφει το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός Β’ μείωσε στο 16′ με κεφαλιά του Ταβάρες μετά από σέντρα του Τουρκοχωρίτη, αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 26′ του Βουτσά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παράλληλα, έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία ακριβώς πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου με τον Ταλιχμανίδη να αποκρούει το σουτ του Σαρδέλη και τον Τασιούρα να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ Β’ διατήρησε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, έριξε τον ρυθμό του παιχνιδιού και αξιοποίησε το αριθμητικό του πλεονέκτημα για να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς. Στη μοναδική αξιοσημείωτη φάση στο 81ο λεπτό, ο Χατζηστραβός εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Μαρτίνη και σούταρε στη γωνία του Ξενόπουλου για το τελικό σκορ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ανέβηκε έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαζί με την ΑΕΛ, στους 25 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός Β’ παρέμεινε στην έβδομη με 17.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιώργος Σιδεράς (Παίκτης Παναθηναϊκού Β’): «Δεν έλειψε κάτι. Σίγουρα δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στην αρχή του παιχνιδιού και δεχθήκαμε τρία γκολ πολύ γρήγορα. Μετά ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε και η κόκκινη κάρτα έκανε το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο.»

Δημήτρης Τσοπούρογλου (Παίκτης ΠΑΟΚ Β’): «Προετοιμαζόμασταν πολύ καιρό για αυτόν τον αγώνα και γνωρίζοντας ότι παίζαμε με τον Παναθηναϊκό είμασταν έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Θέλαμε τη νίκη και πιστεύω πως κερδίσαμε λόγω της συγκέντρωσης και της αποτελεσματικότητας μας.»

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Εμπό (Σερπέζης 46′), Φουρτάδο (Αθανασακόπουλος 62′), Αντωνίου, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (Σαρδέλης 18′ (Κυριόπουλος 55′), Μπιλάλ (Κρυπαράκος 62′).

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Νινούα (Τσοπούρογλου 46′), Πανίδης (Χατζηστραβός 65′), Γκορντεζιάνι, Τασιούρας (Γιαξής 68′), Δαρελάς (Σπυρίδης 73′), Ουεντραόγκο, Σελιμάϊ (Μελετίδης 46′), Παναγιώτου, Κωττάς, Μπράντονιτς.

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *