Type to search

Anime Borussia Dortmund Bundesliga Κεντρική Ολυμπιακοι αγώνες 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιούλιαν Μπραντ, Μίλτος Τεντόγλου… για πάντα παιδιά.

Share

O Γιούλιαν Μπραντ τo περασμένο Σάββατο 11/02/23 πέτυχε στο 85΄ λεπτό της αναμέτρησης το 0-2 για την Μπορούσια Ντόρτμουντ μέσα στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης. Ο 26χρόνος Γερμανός μεσοεπιθετικός το πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μιμήθηκε την κίνηση επίθεσης του Trafalgar D. Water Law από το γνωστό άνιμε One Piece. Πιο συγκεκριμένα το « Room, Takt » που πραγματοποίησε, ο χαρακτήρας του One Piece το χρησιμοποιεί για να πετάξει κάποιο αντικείμενο στον εχθρό του, όπως ακριβώς και ο Μπραντ… έστειλε συστημένη την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 1:35 του παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τον εν λόγω πανηγυρισμό και στο αμέσως επόμενο την κίνηση του χαρακτήρα του One Piece.

 

 

Χαρακτήρες του One Piece, έχουν μιμηθεί ακόμη: ο δικό μας, Μίλτος Τεντόγλου, όπου στην παρουσίαση του στον τελικό του άλματος εις μήκος στην ολυμπιάδα της Ιαπωνίας « ενεργοποίησε» την «δεύτερη ταχύτητα», χαρακτηριστική κίνηση του πρωταγωνιστή του άνιμε Luffy.

 

Ο Αμερικανός Πέιτον Ότερνταλ αθλητής της σφαιροβολίας, έκανε κι αυτός κατά την παρουσίαση του την πόζα του Franky «SUPER».

 

Όπως επίσης και ο Ιταλός Μάσσιμο Στάνο, πανηγύρισε την νίκη του στον τελικό του βάδην με την κίνηση «ταχύτητα τρίτη»,  δαγκώνοντας ουσιαστικά τον δεξί του αντίχειρα.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές μάλιστα ανά περιόδους έχουν πανηγυρίσει κι αυτοί αντιγράφοντας τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από διάφορα άνιμε. Ρίξτε μια ματιά στο σύντομο βίντεο παρακάτω.

 

Γράφει ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *